Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Veste IMPORTANTA pentru SOFERI! Gata cu politistii care stau la panda cu radare!

in Evenimente

Veste URIAȘĂ pentru ȘOFERI! S-a TERMINAT cu polițiștii care stau la PÂNDĂ cu RADARE!

În urma celor întâmplate zilele trecute atunci când un polițist a fost spulberat în plin de un cetăţean turc s-a decis ca sindicatele din domeniu să ceară măsuri serioase şi imediate pentru întărirea autorităţii poliţiştilor.

Cea mai importantă dintre acestea, spun reprezentanţii sindicatelor, este interzicerea postării poliţiştilor în locurile în care şoferii sunt vulnerabili, cum sunt curbele şi intrările sau ieşirile din localităţi.

radareascunse_74824700

“Atât timp cât bugetul este previzionat şi se bazează pe încasări din sancţiuni, poliţiştii sunt transformaţi în vânători de amenzi, iar acest lucru le afectează autoritatea. Şi, atunci, evident că cetăţenii sunt revoltaţi şi se întreabă cum dirijează circulaţia, cum previn accidente când ei stau la ieşirea sau la intrarea în oraş ori în curbe ca să îşi facă planul de amenzi.

Trebuie să fie postaţi acolo unde situaţia o cere, în zone unde s-au întâmplat accidente, în anumite intersecţii unde locuitorii au nevoie de ei. Când treci de la 90 km/h la 50 km/h la intrarea în localitate şi în curbă, şi fără case în zonă, bineînţeles că nu poţi reduce viteza cu un kilometru înainte, ci o reduci treptat.

Iar poliţiştii sunt puşi în acele locuri în care şoferii sunt vulnerabili, deşi nu există niciun pericol pentru circulaţie şi pentru cetăţeni”, a declarat Vasile Lincu, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “ProLex” pentru ziarulring.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate