Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Veste-ŞOC! Yahoo dispare! Ce se va întâmpla cu contul tău

in Stiri online

O companie de telefonie mobilă din SUA a făcut anunțul. Yahoo, un pionier al internetului, va fi preluat de Verizon Communications Inc, relatează AFP.

Ca urmare acestei operaţiuni, activităţile Yahoo la motoare de căutare, e-mail şi mesagerie vor fi unite cu divizia AOL a Verizon, formând o nouă entitate, Oath. Aceasta va fi condusă de fostul director general de la AOL, Tim Armstrong.

Marissa Mayer va demisiona de la conducerea Yahoo, după cinci ani în care a încercat, fără succes, să redreseze compania.

Operaţiunea va duce, de asemenea, la crearea unei alte entităţi care va gestiona activele Yahoo rămase.

„Finalizarea acestei tranzacţii reprezintă un pas important în crearea unei mărimi globale necesare pentru compania noastră de media digitală”, a declarat preşedintele Verizon Marni Walden.

Yahoo încheie astfel o istorie de 21 de ani, timp în care a introdus Internetul pentru o generaţie de utilizatori. Rolul său s-a redus datorită apariţiei Google şi a altor companii care i-au atras pe consumatorii din întreaga lume şi odată cu ei şi bugetele de publicitate.

Sursa: antena3.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate