Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Viața Melaniei Trump sub lupă: 6 Secrete incredibile ale Primei Doamne a Amercii

in Articole

Melania Trump este următoarea Primă Doamnă a Americii. Mulți oameni sunt surprinși și poate că au toate motivele să fie. Ea nu este una tipic americană din mai multe motive. Pe lângă faptul că este prima din ultimii 200 de ani care nu este născuta în America (a mai fost Louisa Adams – din Anglia, soția celui de al șaselea președinte, John Quincy Adams din perioada 1825-1829), și prima est-europeană, Melania Trump se pare că are și unele lucruri de ascuns. Sau doar vrea să le pastreze private.

 

Melania Trump a fost nascută cu numele de Melanija Knavs și a crescut într-un oras industrial, Sevnica, mai demult parte din Iugoslavia, dar acum aparține Sloveniei. S-a aflat sub dictatura lui Tito ca satelit al Uniunii Sovietice. Familia Melaniei Trump a avut o viață grea, care nu seamăna absolut deloc cu viața ei actuală lângă Donald Trump. Ea a lăsat în urmă acele amintiri după ce a devenit foto-model și nu a mai privit în urmă.

 

Acum Melania vorbește 5 limbi (engleză, slovenă, sârbă, franceză și germană) și preferă confortul Casei Albe alături de soțul ei, care vrea ca lumea doar să o vadă fără să o audă. Ea a spus că nu mereu este de acord cu el, dar nu a vrut să detalieze subiectul. Haideți, mai bine să vedem ce se petrece în spatele acestor superbi ochi albaștri!

 

  • S-a căsătorit cu “tatăl ei”

Chiar Melania spune că Donald este ca și tatăl ei. Se spune că fetele se căsătoresc cu copiile taților lor. Aici este în primul rând și foarte evidentă diferența de vârstă dintre ei. Donald are vârsta de 70 de ani (cu 5 ani mai tânăr decât socrul lui), iar soția lui are 46; asta însemnând o diferență de 24 de ani. Este corect să afirmăm că soțul i-ar putea fi și tată. Atât Donald, cât și socrul lui, Viktor apreciază cele mai valoroase lucruri în viața lor, așa cum un prieten și vecin al lui Viktor, Tomaz Jeraj spunea despre acesta :“El are afacerea în sânge”. Să nu uităm ca mai au încă ceva în comun, și anume, înclinarea spre adulter (dar vom vorbi cu altă ocazie despre asta). Unul din prietenii Melaniei, din Ljubljana, capitala țării sale natale, afirma: ”Este vorba doar despre putere și protecție. Cred că ea are nevoie de un bărbat puternic, de o figură paternă”.

 

  •  A fost prostituată

Știu că sună puțin dur, dar există zvonuri că scandalurile în care a fost implicată conțin și ceva adevăr. Ea a mințit în nenumărate rânduri și  a negat aceste implicări, dar dacă sunt sau nu adevărate aceste zvonuri, nimeni nu poate ști cu siguranță (decât clienții ei). Mai demult o revistă din Slovenia a publicat un articol în care se vorbea despre un foto-model, Melania al unei agenții din New York, care asigura servicii de escortă. Se pare că doamna Trump a lucrat pentru o companie cu asemenea implicații sordide.

 

  • Aspectul fizic este fals

În ciuda eforturilor sale de a ascunde intervențiile pentru creșterea sânilor sau altele de genul acesta, totul devine evident. Există, de asemeni un interviu pentru GQ, în care cei ce își amintesc de ea, spun că “la vârsta la care colegii ei erau simpli elevi, Melania arăta mereu perfect, cu make-up , mascara, blush, lip gloss. Chiar și în timpul verii, arăta perfect în fiecare zi”. Melania a întâlnit modele, le-a copiat standardele și obiceiurile și, în final, a rămas lângă un barbat, copia ei fidela. Poți să îți dai seama ce fel de femeie este doar dacă te uiți la fața ei; este prototipul femeii în căutarea tinereții veșnice. Chiar și atunci când era tânără, tot așa se comporta: se temea pentru cariera sa când va depăși vârsta de 20 de ani.

 

  • Este o ipocrită

Acum vă dați seama: soția imigrantă a unui businessman care provine dintr-o familie de imigranți, deține puterea să facă ce vrea în privința imigranților. Este pură ipocrizie! Este și părerea lui Lady Gaga, care a etichetat-o corespunzător pe Twitter. După ce Melania a ținut un discurs împotriva lăudăroșilor, în special cei din mediul online, soțul ei a lansat pe Twitter atacuri împotriva oamenilor. Lăudărosul care urăște imigranții este căsătorit cu o imigrantă, care, la rândul ei, urăște lăudăroșii. Se pare că toate acestea au sens în lumea lui Trump. Foarte interesant, amuzant, dar și derutant!

 

  • Trump este al doilea soț

Melania Trump a devenit cetățean al Statelor Unite în 2006, dar înainte de asta, ea a obținut green cardul în baza unei căsătorii, conform spuselor lui Michael Wildes, un imigrant care a lucrat pentru Organizația Trump. El a spus că Melania a obținut green cardul  in 2001, dar nu a putut comenta mai departe cum a devenit Trump rezident permanent al SUA. Știm că cel care s-a ocupat de obținerea vizei pentru ea este agentul Paulo Zampolli, dar acesta a refuzat orice comentariu: “Nu am nicio idee. De unde să știu?”

 

  • A pozat nud

Asta nu veți auzi în fiecare zi: viitoarea Primă Doamnă a Americii a făcut poze nud! În ianuarie 2000, Melania a fost fotografiată de British GQ în Boeingul 727 personalizat al lui Trump, purtând cătușe, diamante și cam atât. Și mai și  ținea în mână un pistol din crom. În vremurile acelea, ea era doar prietena miliardarului; cinci ani mai târziu s-au căsătorit. Melania a mai pozat pentru Max Magazine în 1997, alături de o tânără într-o postură de lezbiene hot. În fotografii, Melania, atunci în vârstă de 25 de ani, apărea întinsă goală pe pat, îmbrățișând-o pe foto-modelul scandinav, Emma Eriksson. Întrebat despre fotografiile soției sale, Donald spunea: “În Europa, astfel de fotografii sunt des întâlnite și trendy”.  Pentru a vedea cât este de adevărată declarația lui Donald, ar trebui să întrebăm soțiile liderilor europeni dacă au fost fotografiate în astfel de posturi.

 

Este în regulă să îsi apere viața privată, dar a fost prinsă de multe ori mințind, ascunzând informații despre ea și se pare că implicările scandaloase nu sunt doar zvonuri. Multe dintre acestea au ridicat semne de întrebare printre alegători, dar nu s-au confirmat sau nici nu au crezut că ar fi posibile.

 

Sursa: therichest.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate