Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vicepreședintele american Mike Pence, sosește astazi la Tokio pentru a reasigura Japonia de angajamentul SUA de a se opune amenințării Coreei de Nord

in Articole/Extern/Stiri online

Mike Pence, vine în Japonia, după o vizită în Coreea de Sud, pentru a-i reasigura pe liderii japonezi în ceea ce privește angajamentul SUA de a se opune amenințării regimului nord- coreean.

Regimul de la Phenian în mod repetat, cu toate avertizările primite, efectuează teste nucleare și balistice.

Coreea de Sud, Japonia și SUA sunt amenințate în mod regulat de nord-coreeni.

Pence, în vizita de la Seul, i-a asigurat pe liderii sud-coreeni în privința hotărârii de nestăvilit a americanilor de a se opune ambițiilor nucleare și balistice ale Coreei de Nord.

Pe principiul „Quod erat demonstrandum(ceea ce era de demonstrat, s-a demonstrat)”, Mike Pence a avertizat că atacurile forțelor americane din Siria și Afganistan demonstrează tăria forțelor americane și determinarea președintelui Statelor Unite, Donald Trump. Pence, a adăugat că epoca „răbdării strategice” a SUA în relațiile cu regimul nord-coreean, s-a încheiat.
Armata regimului nord-coreean a mai încercat duminică dimineață, dar fără succes să lanseze o rachetă. Se pare că avertizările primite îl agită pe liderul de la Phenian, în loc să-l liniștească.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate