Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vicepreședintele american Mike Pence, sosește astazi la Tokio pentru a reasigura Japonia de angajamentul SUA de a se opune amenințării Coreei de Nord

in Articole/Extern/Stiri online

Mike Pence, vine în Japonia, după o vizită în Coreea de Sud, pentru a-i reasigura pe liderii japonezi în ceea ce privește angajamentul SUA de a se opune amenințării regimului nord- coreean.

Regimul de la Phenian în mod repetat, cu toate avertizările primite, efectuează teste nucleare și balistice.

Coreea de Sud, Japonia și SUA sunt amenințate în mod regulat de nord-coreeni.

Pence, în vizita de la Seul, i-a asigurat pe liderii sud-coreeni în privința hotărârii de nestăvilit a americanilor de a se opune ambițiilor nucleare și balistice ale Coreei de Nord.

Pe principiul „Quod erat demonstrandum(ceea ce era de demonstrat, s-a demonstrat)”, Mike Pence a avertizat că atacurile forțelor americane din Siria și Afganistan demonstrează tăria forțelor americane și determinarea președintelui Statelor Unite, Donald Trump. Pence, a adăugat că epoca „răbdării strategice” a SUA în relațiile cu regimul nord-coreean, s-a încheiat.
Armata regimului nord-coreean a mai încercat duminică dimineață, dar fără succes să lanseze o rachetă. Se pare că avertizările primite îl agită pe liderul de la Phenian, în loc să-l liniștească.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web