Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Viceprimarul dispărut, biletul de adio și tufișul din cimitir

in Evenimente/Politic/Stiri online

Viceprimarul din Corbeanca, Dumitru Tudor a fost dat dispărut marți, 10 mai, după ce fiul său a găsit în biroul de la primărie un bilet de adio în care bărbatul îți lua la revedere de la familie. Speriat de ce e mai rău, băiatul a alertat poliția care a început căutarea lui cu zeci de agenți, câini de urmă, dar și scafandri.

După intense căutări și rugăciuni ca viceprimarul să fie găsit în viață, bărbatul a apărut pe seară, senin și cu părul răvășit. Întrebat unde și-a petrecut întreaga zi și ce avea de gând să facă, Dumitru Tudor a răspuns că a picat într-un somn profund într-un tufiș din cimitir.

În timpul în care viceprimarul a fost dispărut, sătenii și-au dat cu părerea. „A luat niște bani de la cămătari și nu i-a dat la timp, i-au luat mașina, multe obiecte și acum trebuie să-l dea afară din casă, a luat mult, a avut damblaua jocurilor.”, afirmă un localnic din Corbeanca.
Viceprimarul Dumitru Tudor, candidat la primăria din Corbeanca a fost dus la secție, unde va trebui să lămurească autoritățile cu privire la împrejurările care l-au forțat să lase biletul de adio în biroul său.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate