Victima de la Colectiv, n-a scapat de foc nici dupa moarte! Oamenii si-au facut cruce la cimitir

in Spiritualitate

Andrei Bucă, brăileanul de numai 29 de ani care și-a găsit sfârșitul în incendiul de la Colectiv nu are parte de liniște nici la locul de odihnă veșnică.

1_fa021e_eedbba5f37_wk

Înmormântat în cimitirul “Radu Negru” din orașul natal, tânărul a fost condus pe ultimul drum de sute de brăileni care au lăsat pe mormântul său câteva zeci de coroane.

Din păcate, neglijența persoanelor prezente la înmormântarea sa a cauzat arderea coroanelor și a crucii, focul aprinzându-se de la câteva lumânări așezate necorespunzător.

Citeste si: Te ia cu fiori pe sira spinarii! Astea au fost ULTIMELE CUVINTE ale bodyguardului erou, mort in Colectiv

Andrei Petru Bucă era arhitect de profesie și mersese la concertul „Goodbye to Gravity” cu un prieten care îl cunoștea pe toboșarul trupei. Fiind doi împătimiți ai muzicii rock, aceștia au stat foarte aproape de scenă, lucru care a făcut imposibil ca ei să iasă în momentul izbucnirii incendiului, ambii pierzându-și viața.

Citeste si: Te ia cu fiori pe sira spinarii! Astea au fost ULTIMELE CUVINTE ale bodyguardului erou, mort in Colectiv

Sursă info: adevarul.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.