Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Victorie a lui Cătălin Moroșanu în gala Superkombat de la Madrid

in Articole/Sport/Stiri online

Luptătorul român a obținut sâmbătă cea de-a 44-a victorie din carieră. El l-a învins pe polonezul Lukasz Krupadziorow la Palacio Vistalegre din Madrid, într-un meci spectaculos la care au asistat circa 5.000 de spectatori.
Cătălin Moroșanu s-a impus la decizie după ce în runda a doua și-a trimis adversarul la podea.
Luptătorul român a decarat în aplauzele spectatorilor:”A fost un meci incredibil, iar dacă nu erau miile de români din sală, cu siguranță ar fi fost mult mai greu pentru mine. Suntem o țară mică, dar mândră și mă bucur să port steagul pe umeri oriunde lupt”.
Sute de români l-au așteptat pe Moroșanu după meci și i-au strigat:”Cătălin, mulțumim!”. Luptătorul român a făcut poze cu fanii și a dat autografe.
Următoarea gală va avea loc în România, la Mamaia, iar din toamnă se vor desfășura primele evenimente în Statele Unite ale Americii, mai întâi la New York, a anunțat promotorul Eduard Irimia, CEO al Superkombat.
Ln gala Superkombat de la Madrid au mai luat parte doi luptători români: Eduard Chelariu și Cristian Ristea, dar din păcate aceștia au fost învinși, primul la puncte și cel de-al doilea prin knockout tehnic.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate