VIDEO: Atlantic Road. Cel mai înfricoşător drum din lume

in Turism

Una dintre cele mai spectaculoase şi periculoase şosele din lume.

Ar putea fi acesta cel mai periculos drum din lume? Sunt sigur că acest drum face parte din categoria celor mai  înfricoşătoare drumuri din lume.

Atlantic-Road-Norway

 

Aceasta nu este o şosea oarecare, iar dacă urmăriţi clipul o veţi vedea şi  veţi înţelege şi de ce spun asta. Atlantic Road, este dovada clară că oamenii dacă vor pot realiza construcţii măreţe.

the-atlantic-road-national-tourist-route-norway_74

 

Forma sa spectaculoasă şi locaţia unde se află au poziţionat pe locul doi în topul celor mai vizitate destinaţii turistice din Norvegia. Ştim cu toţii că omul nu prea poate lupta împotriva forţelor naturii.

Însă de-a lungul timpului oamenii au dovedit că pot realiza construcţii gigantice, adevărate capodopere de arhitectură.

https://www.youtube.com/watch?t=100&v=__AhijdLmaE

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.