VIDEO: Craniul unui soldat rus a fost mai tare decât glonțul

in Curiozitati/Video

Soldatul rus care a păcălit moartea: glonțul nu i-a putut străpunge craniul

Soldatul din clipul pe care vi-l prezentăm mai jos a primit un glonț în frunte, într-un schimb de focuri între armata rusă și militanții ceceni. După cum se vede, craniul tânărului a fost mai tare decât glonțul. Un camarad hotărăște să scoată micul proiectil cu un clește, iar rănitul nu dă semne că ar fi deranjat de durere, ba chiar se amuză de situație.

Filmulețul a făcut înconjurul lumii pe internet, iar comentariile nu s-au lăsat așteptate: ”În Rusia gloanțele sunt împușcate în cap!”, ”Vreți să-i învingeți pe ruși?Multă baftă!”,”Nicio emoție! Ăsta-i Terminator din Rusia!”.

Un lucru e clar: tânărul soldat a primit de la soartă într-o singură secundă tot norocul de care dispunea pentru întreaga viață.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.