Video cu trupul neînsuflețit! Femeia de serviciu de la Club Colectiv a murit purtând cercei și ceas de împrumut!

in Spiritualitate

O viață amărâtă, trăită în lipsuri și necazuri, s-a încheiat pentru Maria Ion în flăcările iadului în care a fost aruncată de destin. Un telefon blestemat a scos-o din casă în ziua liberă și a trimis-o spre o moarte îngrozitoare. Cu gândul la suta de lei pe care ar fi trebuit s-o încaseze, femeia și-a sărutat cei cinci copii, tatăl paralizat și a plecat. Trupul i-a fost găsit, strivit, pe unul dintre holurile de acces ale clubului Colectiv, un loc al groazei în care au pierit, până acum, alți 30 de oameni.

Maria s-a născut, parcă, pentru a suferi o viață întreagă. Atât cât i-a fost hărăzit să trăiască…S-a măritat de tânără, din dragoste adolescentină. A făcut cinci copiii cu bărbatul iubit și, când credea că modesta ei viață își găsise cursul, a primit o grea lovitură. Tatăl copilașilor ei, Marian, a murit răpus de un atac cerebral. De atunci, Maria s-a trezit prinsă în vâltoarea unei lupte crâncene pentru supraviețuire în care, cum numai ea a știut, a adus pe masă o pâine copilașilor ei de care nu s-a despărțit decât în clipa morții.

Citeste si: Scenă aproape ireală la Clubul Colectiv: “Încercau să buzunărească victimele sub pretexul că sunt prietenii lor”

“Era o femeie extraordinară, modestă… Avea ce mânca, mânca. Nu avea, nu mânca, dar copilașii ei, lumina ochilor ei din cap, mâncau, erau îngrijiți. Ca să aibă lemne de foc a spart până și dulapul și patul, ca să nu moară de frig în cămăruța care nu are nici curent, nici gaze…”, spune Florica Ion, cumnata femeii.

RTEmagicC_colega-femeie-de-serviciu.jpg

Citeste si: Oprea in spatele dezastrului de la Colectiv? „Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.”

Lovită de o sărăcie cruntă, Maria nu s-a sfiit să accepte, cu demnitate, orice slujbă care să-i aducă un bănuț. A spălat holuri de bloc, a dereticat prin casele unor oameni mai avuți, a spălat covoare și a făcut cuărățenie în toaletele. În ultimele săptămâni de viață, femeia reușise să se “lipescă” de patronii Clubului Colectiv care, atunci când existau evenimente, o chemau să facă curat în toalete. Răsplata, 100 de lei primiți la finele programului, adică spre dimineață, când totul trebuia să strălucească…

Citeste si: Primaria Sectorului 4 neaga orice responsabilitate in tragedie. Ce au descoperit politistii in curtea interioara dupa ce au filmat cu o drona locul tragediei

Acum trei zile, Maria era acasă, în cămăruța ei modestă, aruncată într-o curte sordidă din sectorul 2 al Capitalei. În jurul ei, cei cinci copii ai săi și tatăl ei, un bătrân bolnav, fără un picior și pe jumătate paralizat. Telefonul îi sună și Gerogiana, colega ei de serviciu, o roagă să meragă la lucru în locul ei. “Am copilul bolnav, nu am cu cine să-l las”, a fost rugămintea la care Maria, la rându-i mamă, a avut un singur răspuns. “Sigur că da!”.
Trecuse puțin de ora opt seara când femeia își săruta copiii și tatăl suferind și pleca de acasă. “Era foarte bucuroasă. Știa că peste câteva ore urma să vină acasă cu o sută de lei pentru mâncare. Ca niciodată, s-a îmbrăcat frumos, s-a machiat, și-a pus în urechi niște cercei de la o vecină și la mână un ceas de la unul dintre copii. Parcă presimțea ceva. Și așa ne povestise că, în vis, i s-au arătat părinții care o voiau la ea. Și, uite, au luat-o..”, își amintește una dintre vecinele care locuiește în aceeași curte meschină, ruptă de orice urmă de civilizație.
Câteva ore mai târziu, peste copiii ei s-a prăvălit cerul. Un telefon primit noapte îi anunța că la clubul Colectiv a izbucnit un incendiu. “Mama o fi scăpat?”, s-au intrebat plini de speranță. Până spre zori, rudele femeii au bântuit pe la toate spitalele în speranța că mama lor e doar rănită. La IML, însă, totul s-a sfârșit…Polițiștii le-au spus că au găsit-o pe jos, pe un hol, lângă toaletele din spatele scenei. Avea ochii căscați de groază și gura deschisă larg, ca și cum ar fi vrut să strige după ajutor. Nu focul a ucis-o, ci mulțimea înnebunită de spaimă care a strivit-o în cursa către scăparea din infern….

Citeste si: Act demonic sau de un gest premeditat? Prietenii patronilor din Colectiv au fost avertizati sa plece cu 10 minute inainte de tragedie

“Eu trebuia să fiu în locul tău!”

VEZI VIDEO SI POZE AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.