VIDEO: Cum canta Andra cu Adi Minune MANELE o sa-ti faca pielea de gaina! Cand incepe si Pepe sa cante se termina tot

in ShowBiz

VIDEO EXCLUSIV! Duet senzational Andra – Minune la botezul fetitei lui Pepe! Ti se face pielea de gaina daca-i asculti!

media_144102633690088300

Andra si Minune au oferit un moment de senzatie la petrecerea de dupa botezul fetitei lui Pepe.

Fara fite, asa cum o stim, Andra a raspuns provocarii lui Adi Minune de a canta impreuna, formand un duet ad-hoc de senzatie.

Dupa cateva momente de ezitare, Pepe a luat si el microfonul. In felul acesta invitatii au avut ocazia sa asiste la un eveniment unic in Romania: Andra, Minune si Pepe cantand impreuna.

Adrian Minune s-a asezat in genunchi in fata Andrei si a inceput sa-i cante. Cantareata a dansat sub privirile tuturor si radia de fericire. Nu a durat mult pana s-a asezat si Pepe. Dupa ce a dansat timp de cateva minute, avand la propriu, barbatii la picioare, Andra s-a lasat si ea in genunchi.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/KanalDRomania/videos/916681745053108/?pnref=story” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.