VIDEO: Femeie trecuta de prima tinerețe, fără pic de rușine și-a făcut nevoile pe rafturile unui supermarket

in Video

Camerele de supraveghere au surprins o femeie trecuta de prima tinerețe care, fără pic de rușine și-a făcut nevoile pe rafturile unui supermarket din Israel, la secțiunea de produse proaspete.

Un clip video cu isprava femeii a fost postat la sfârșitul lunii iunie 2015 pe internet si cum era de așteptat, foarte multi s-au amuzat, dar au și criticat nerușinarea de care a putut da dovada femeia.

Deși lângă ea în acel moment se mai afla o alta femeie, fără niciun pic de jenă, femeia nesimțita, si-a ridicat fusta și, crezând ca nimeni nu o va observa, s-a ușurat direct pe unul dintre rafturi. La un moment dat, femeia care se afla cu spatele la ea, se întoarce si, oripilata de scena, grăbește pasul plecând de lângă ea.

Imaginile video de mai jos, au surprins momentele incredibile ale acestui incident extrem de rușinos.

https://www.youtube.com/watch?v=KB3A4gB_pG4

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.