VIDEO Filmare incendiara cu Vlad Filat si Olga Roman. Fostul premier negocia o vizită a lui Băsescu între două partide de amor

in Articole

Lupta politică din Republica Moldova a atins vineri un punct extrem, prin publicarea pe internet a unui filmuleţ în care un bărbat care pare a fi fostul premier Vlad Filat apare întreţinând relaţii cu o tânără.

Captura-film-filat

Înregistrarea are o oră şi jumătate şi a fost încărcată pe un site cu conţinut “deocheat”. Imaginile sunt obţinute cu ajutorul unei camere ascunse, plasată aproape de tavanul încăperii, ceea ce indică faptul că aceasta a fost o operaţiune bine pregătită. Între partidele de amor, bărbatul poartă o convorbire telefonică din care reiese că acesta stă de vorbă cu preşedintele României de la acea vreme, Traian Băsescu. Tema discuţiei pare să fie pregătirea unei vizite a lui Băsescu la Chişinău.

Femeia care apare în filmuleț pare să fie jurnalista Olga Roman, fostă angajată a postului Jurnal TV. În presă au apărut speculaţii cum că înregistrările ar fi fost făcute de oamenii lui Renato Usatîi, care de altfel a şi anunţat pe Facebook, cu câteva ore înaintea apariţiei filmuleţului, că deţine imagini incendiare.
Am găsit pe internet un filmuleţ. Nu ştiu dacă să pun sau nu linkul. Din nou, ţara întreagă nu va mai dormi, este postarea lui Usatîi.
Ulterior însă, el a i-a caracterizat pe cei care fac legătura între el şi apariţia imaginilor ca având “imaginaţia bolnavă”.
Untitled

Vlad Filat este în arest din 16 octombrie, fiind săltat de mascaţi chiar din sediul Parlamentului, după ce legislativul decisese ridicarea imunității liderului Partidului Liberal Democrat. Două zile mai târziu, el a primit mandat de arestare pentru o lună.

Filat este acuzat că este implicat direct în fraudele de la Banca de Economii din Republica Moldova dar și de faptul că în perioada în care a fost premier, ar fi primit 60 de milioane de dolari de la directorul Dufremol, Ilan Shor. Potrivit procurorilor, Filat ar fi primit mită de la Shor bunuri pentru a înceta controalele la Dufremol, pentru a-l numi consul onorific în Federația Rusă, dar și pentru a-i acorda dreptul de comercializare a produselor petroliere. De asemenea respectivii bani au fost primiți de Vlad Filat și pentru a-și exercita influența asupra persoanelor cu funcții de răspundere să adopte decizii care au dus la emiterea de acțiuni a Băncii de Economii fără participarea statului, fapt ce a dus la preluarea consiliului băncii de către Ilan Shor, mai spun procurorii moldoveni.

VEZI VIDEO INTEGRAL AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.