Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

VIDEO Incredibil: Călugăr, show cu manele şi dansatoare

in Curiozitati/Evenimente/Stiri online

Imagini incredibile fac senzaţie pe internet într-un filmuleţ postat de Midtv: un călugăr petrece de minune într-un restaurant în muzica răsunătoare a manelelor.

Totul s-a întâmplat într-un local din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, după lăsarea serii. Un tânăr cu înfăţişare de călugăr a fost filmat de un amator, client în restaurant.

Îmbrăcat cu tunică şi pantaloni negri, cu părul lung strâns la spate, cu barbă, bărbatul cu vădită înfăţişare de călugăr a petrecut alături de lăutarii clubului, dansând cu zel pe ritmuri de manele. Mai mult, a dat şi bani lăutarilor şi nu s-a sfiit să intre în vorbă şi cu dansatoarele localului.

Atunci când nu era pe ringul de dans, presupusul călugăr a băut la masă alcool şi a fumat, spre uimirea tuturor clienţilor de la acea oră din restaurant. Nimeni din respectivul restaurant nu-l cunoştea pe individ şi nu a reuşit să afle de unde venea.

Reprezentanţii biserii spun că nu îl cunosc pe tânăr, dar că vor face o anchetă pentru identificarea lui şi, dacă într-adevăr este o faţă bisericească, noaptea de distracţie l-ar putea costa scump.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate