VIDEO INEXPLICABIL! Groapa URIASA se deschide in curtea unei case

in Articole

În pământ au fost dintotdeauna sesizate găuri, unele superficiale, altele foarte adânci. Totuşi, în ultimii câţiva ani, pe teritoriul Americii atât numărul cât şi adâncimea lor a crescut în mod considerabil. Aşadar, de unde vin aceste găuri uriaşe? Ce anume le provoacă? Şi, mai ales, de ce apar ele cu predominanţă pe teritoriul Statelor Unite ale Americii?

Una dintre explicaţii ar fi aceea că se petrece ceva cu scoarţa planetei noastre. „Experţii” dau vina pentru apariţia acestor găuri înfricoşătoare pe cauze cum ar fi alunecarea pământului, solul acid, construcţiile noi, conductele de apă care s-au spart şi au slăbit rezistenta pământului, minele de cărbune, folosire nechibzuită a solului, lungi perioade de secetă urmate de ploi abundente sau dispariţia pânzei freatice de apă. Totuşi, merită să ne întrebam: înţeleg aceşti „experţi” cu adevărat ceea ce se petrece de fapt cu crusta Pământului? Cunosc ei care este cauza reală a apariţiei acestor găuri înfricoşătoare în sol ?

Jeffrey Bush, un rezident american ce trăia în Tampa, Florida, a murit fiind înghiţit brusc de o gaură imensă ce a apărut deodată în pământ. Gaura a absorbit o mare parte din casă, care a trebuit să fie repede abandonată.

Autorităţile admit faptul că Jeffrey probabil nu va fi găsit niciodată. Acest gen de lucruri nu poate fi în niciun caz considerat ca „normal”. Dacă incidentul din Florida ar fi fost unul izolat, atunci el nu ar fi îngrijorat prea mult; adevărul însă este că în ultima perioadă au început să apară tot mai des astfel de găuri inexplicabile în pământ, care înghit tot ceea ce se află deasupra lor. Unele păreri avansează ipoteza că aceasta ar putea fi un semn pentru faptul că scoarţa Pământului suferă deja transformări majore. Florida a fost întotdeauna o zonă cu risc pentru astfel de fenomene geologice, însă cazurile de acest gen au crescut atât de mult, încât statisticile ne arată o dublare a asigurărilor legate de apariţia găurilor în pământ între anii 2006 şi 2009.

Clipul video care acompaniază această fotografie poate fi un exemplu asupra modului în care se petrec lucrurile atunci când apare o astfel de gaură în pământ.

Fenomenul nu reprezintă doar simple surpări de pământ. Găurile uriaşe ce apar intempestiv înghit case, clădiri, maşini, şosele şi uneori chiar şi oameni. Deocamdată, nimeni nu a oferit o explicaţie pertinentă, dar apare tot mai des ideea că totul poate să facă parte dintr-un proces de transformare în care a intrat scoarţa Pământului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.