VIDEO: O tânără s-a dezbrăcat pe stradă și s-a legat la ochi. Motivul este uimitor

in Articole

O tânără curajoasă și plina de imaginație s-a dezbrăcat pe stradă în public și a invitat trecătorii de pe stradă străini sa deseneze pe ea inimi pentru a portretiza un mesaj dramatic

Jae West s-a dezbrăcat pe strada, la Piccadilly Circus in Londra a rămas in costum de baie s-a legat la ochi, și a scris un afis pe care a așezat-o la picioarele ei următorul mesaj: „Stau așa pentru oricine a luptat cu tulburările alimentare sau pentru cei cărora nu le este rușine cum arată sunt … pentru a sprijini ca oamenii sa trăiască in corpul lor așa cum sunt, desenați o inima pe corpul meu. ”

Trecătorii s-au uitat la început curioși pe langa ea, insa dupa prima inima desenata pe corpul tinerei mulți au prins curaj, iar in câteva minute corpul acesteia s-a umplut cu semne de iubire.

Mulți chiar s-au oprit si au încurajat-o pe tânără unii spunând chiar ca ceea ce face este uimitor si foarte curajos.

s-a-dezbracat-pe-strada1

Intr-o postare pe blogul ei, Jae a scris:  „A fost un sentiment extraordinar sa simti pixul scriind inimi pe corpul tau. M-am simțit copleșita si plina de iubire. A fost uimitor! Am izbucnit în lacrimi. Nu știu cine  a fost prima persoană care a desenat inima, dar eu le sunt recunoscătoare tuturor pentru contribuția lor. Unul dintre momentele cele mai emoționante și de inspirație pentru mine, a fost sa aud un tata care-i explica copilul sau ceea ce fac eu acolo. Acesta ii spunea fiului că fiecare ar trebui să se iubească exact așa este si sa-si accepte corpul așa cum i l-a dat Dumnezeu. Mi-a încălzit inima sa simt copii care veneau si desenau pe corpul meu inimi. Dacă toată lumea ar putea realiza și aprecia cât de frumoși sunt ca persoane, inca din copilărie cred că această lume ar arata altfel.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*