VIDEO: Pentru suma potrivită, iubitele devin, brusc… de vânzare

in Video
Loading...

Pentru suma potrivită, iubitele devin, brusc… de vânzare. Un experiment social făcut în SUA arată cât de fragile sunt, de fapt, relațiile în fața banilor. Iata un tânăr care nu stă pre mult pe gânduri si este dispus sa-si vândă iubita pe bani.

selling your girlfriend

„Câţi bani vrei pentru iubita ta, pentru o noapte?” Aceasta este întrebarea la care tânărul de mai jos a avut un răspuns imprevizibil: un milion de dolari. Când i se pune în faţă o sumă mult mai mică – 11.000 de dolari – tânărul nu spune „Nu”, ba chiar încearcă să o convingă pe fată să accepte profitabila afacere.

Şocant este şi faptul că cei doi aveau o relaţie ce părea solidă, dar şi faptul că cel care i-a oferit bani a precizat că sunt pentru „tot ce înseamnă servicii sexuale”.Cum a decurs totul, puteţi vedea în videoclipul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=VLT23F1RyLQ

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.