Video: Serpii din Malaezia care zboara!

in Curiozitati/Video

Daca va aflati in vacanta in Malaezia este recomandat sa nu priviti in sus. Este posibil ca pe deasupra capului dumneavoastra sa zboare un sarpe. Chiar daca pare un lucru neobisnuit, exista specii de serpi care pot zbura.
Cercetatorii au surprins serpii zburatori si au gasit explicatia acestui fenomen unic. Anumite specii de serpi pot plana in aer pana la 25 de metri.

sarpe546

Serpii din genul Chrysopelea planeaza pentru a se putea deplasa dintr-un copac in altul, in habitatul lor din Asia. Sunt veninosi, dar veninul lor nu poate ucide un om.
Acesti serpi nu sfideaza gravitatia, este vorba doar de magnitudinea fortelor miscarii care intra in calcul, ce ofera acestor reptile o abilitate aerodinamica extraordinara scrie atlas-geografic.net

sarpe-zbura2

VEZI VIDEO. Citeste mai jos explicatia cercetatorilor

sarpe546 (1)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.