VIDEO: Soc si jale in ITALIA! Masina de carabinieri devastata de imigranti!

in Evenimente

VIDEO: Soc si jale in ITALIA! Masina de carabinieri devastata de imigranti!

Valul de imigranti africani ce traverseaza Mediterana, in cutarea unui trai mai bun, nu le lasa niciun moment de respiro patrulelor italiene de pe mare sau din aer.

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/fi.destept.ca.tara.geme/videos/1663520217220847/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

In acelasi timp…

Aproape in fiecare zi sunt zarite ambarcatiuni fragile, supraincarcate cu zeci ori chiar sute de oameni care fug de razboiul si saracia din tarile lor. Un reporter CNN i-a insotit pe italieni in timpul unei misiuni in care au fost salvati de la moarte 200 de imigranti ilegali.

Italienii, alaturi de greci si maltezi, poarta pe umeri greul operatiunilor de salvare in Mediterana, iar astfel de scene se deruleaza sub privirile salvatorilor aproape in fiecare zi.

“Nu ii putem abandona pe oameni in largul marii. Ne-am simti extrem de vinovati, daca vasele lor ar disparea de sub ochi nostri. Atata timp cat ii vom avea sub ochi, le vom fi ingeri pazitori”, a spus Salvatore Puglisi, salvator.

Statele europene si-au luat recent angajamentul de a-si tripla fondurile alocate misiunilor de patrulare pe Mediterana. Alte decizi legate de gazduirea refugiatilor salvati, ori de combaterea traficului de persoane vor fi discutate intr-o reuniune la Malta.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.