VIDEO SOCANT! Metode INGROZITOARE împotriva copiilor cu DIZABILITĂŢI din Sectorul 6 al Capitalei.

in Spiritualitate

Minorii aflaţi în Centrul pentru Copii cu Nevoi Speciale “Domniţa Bălaşa” din Sectorul 6 al Capitalei sunt pur şi simplu maltrataţi şi batjocoriţi de către cei care sunt plătiţi să-i îngrijească.

copii-465x390

Centrul pentru Copii cu Nevoi Speciale “Domniţa Bălaşa”

Conform Realitatea TV, angajaţii centrului îi umilesc, constant, pe copii. Aceştia sunt scoşi în curte, sunt legaţi cu funii şi lăsaţi o zi întreagă în soare.

Mai mult decât atât, Centrul de plasament se află în aceeaşi curte cu Direcţia pentru Protecţia Copilului a sectorului 6, care nu s-a sesizat şi nici nu a luat măsuri în această privinţă.

Totodată, reprezentanţii Centrului de plasament nu au putut fi contactaţi de “Evenimentul zilei”.

Centrul pentru Copii cu Nevoi Speciale “Domniţa Bălaşa” a fost inaugurat în 2014.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.