Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Video surprinzător cu Papa Francisc în timpul unei exorcizări

in Evenimente/Extern/Stiri online

Angel, un bărbat din Mexic aflat în scaunul cu rotile, asigură că a fost posedat de 4 demoni până în momentul în care a fost atins de Papa Francisc în timpul unei binecuvântări de Rusalii. Mai mulți preoți catolici susțin fenomenul, însă Vaticanul neagă orice afirmație care îl relaționează pe Suveranul Pontif cu exorcismul.

Potrivit declarațiilor preotului catolic Gabriel Amorth, bărbatul eliberat de diavol de către Papa Francisc, era posedat de 4 demoni și a fost supus fără succes la peste 30 de sesiuni de exorcism. De asemenea, este un caz ieșit din comun și studiat de către experții domeniului.papa

În ziua de Rusalii a anului 2013, Papa Francisc a binecuvântat mai multe persoane suferinde. Printre aceștia și Angel, un mexican în vârstă de 43 de ani, care în urma unui accident a rămas invalid. Dincolo de condiția sa, bărbatul a fost supus la peste 30 de sesiuni de exorcism de către diferiți preoți, pentru că spun ei, 4 demoni au pus stăpânire pe mintea și trupul lui Angel.

„Este o răzbunare a diavolului împotriva episcopilor mexicani, deoarece ei nu s-au opus avortului așa cum ar fi trebuit. Acest om va fi eliberat numai atunci când episcopii mexicani se vor pocăi și vor îndeplini penitență „, a explicat preotul Gabriel Amorth, declarat oficial expert în exorcism.Father Gabriele Amorth

În imaginile surprinse se poate observa cu claritate că Papa Francisc atinge fruntea lui Angel cu ambele mâini și îl binecuvântează. Bărbatul deschide gura larg, ochii par că i se albesc, după care revine la normal, iar Suveranul Pontif își continuă misiunea cu alți suferinzi.

Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii, sunt reale, însă cei mai mulți pun la îndoială atitudinea celui posedat. Vaticanul de altfel neagă orice implicare în sesiuni de exorcism a Suveranului Pontif și explică că Angel doar a fost binecuvântat. Cu toate acestea, preotul Gabriel Amorth susține că Papa Francisc deține puteri inimaginabile și cunoaște trei oameni exorcizați și salvați de către acesta.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate