VIDEO: Ţap ţinut în casă în mijlocul Bucureştiului

in Curiozitati

Imagini suprinzătoare filmate de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone chiar în mijlocul capitalei: o femeie ţine un ţap în propria casă. După sesizările repetate ale vecinilor nemulţumiţi de zgomot şi mirosul neplăcut care ajunge în toată zona de case, edilul s-a deplasat la locuinţa femeii.

img_6180_16233300

A găsit-o pe femeie în curte iar pe ţap…cu capul scos pe fereastră. Se pare că animalul locuieşte de o perioadă mai mare cu femeia, este foarte sociabil, iar unii vecini susţin chiar că vorbeşte pe limba lui cu trecătorii. Dar nu toţi vecinii sunt încântaţi de vecinul…animal. Curtea femeii arată dezastruos, mizerie, resturi de mâncare şi fecale animale, cu un miros absolut inacceptabil pentru casele din jur. Femeia se apără şi spune că e animalul ei de companie, că şi alţi vecini au animale, că ţapul e inofensiv şi vecinii sunt foarte răi. Ţapul e ţinut de ceva vreme în propria casă, ba chiar femeia susţine că îl scoate şi la plimbare, ba chiar a fost cu el şi la biserică.

De altfel, nu este prima sesizare primită de Primăria sectorul 4 privind încălcarea normelor de convieţuire socială prin găzduirea unor animale domestice pe post de animale de companie.

Piedone a decis ca Poliţia Locală Sector 4 să intensifice verificările şi să adopte măsurile care se impun, pentru a fi soluţionate astfel de situaţii, care induc disconfort comunităţii localale, încălcând şi normele privind protecţia drepturilor animalelor.

„Rămânem în teren şi răspundem sesizărilor transmise de cetăţeni în acest sens. Contăm pe sprijjinul instituţiilor cu atribuţii în domeniu, pentru a reuşi să reglementăm împreună astfel de situaţii. În cazul de astăzi, luând în calcul situaţia materială precară, respectiva familie traind la limta subzistenţei, am decis să aplicăm doar un advertisment. Însă, în situaţia în care nu se vor conforma somaţiilor, toţi cei identificaţi în cuplă vor fi sancţionaţi corespunzător şi vor trebui să intre în legalitate”, a transmis primarul Cristian Popescu Piedone.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*