VIDEO! ULTIMA ORA! Ana Lesko impuscata pe scena de catre un fan!

in ShowBiz

Cântăreaţa Anna Lesko a trecut prin momente terifiante, când se afla pe scena unui festival din ţară, acolo unde susţinea un concert. Artista a fost împuşcată de către o persoană care se afla în public, însă nu a întrerupt concertul pe care îl susţinea.

Anna Lesko a trecut prin câteva momente dificile, în seara de dumincă, atunci când a fost împuşcată de către un fan care se afla în primele rânduri de la evenimentul „Festivalul Florilor de Tei“ din localitatea Cornu, judeţul Prahova. Mai exact, fanul ar fi scos un pistol cu bile, pe care l-a îndreptat către scena pe care se afla Anna Lesko alături de dansatoarele ei şi ar fi tras. Cântăreaţa ar fi fost rănită, dar nu a schiţat niciun gest, însă ulterior le-a povestit celor aflaţi în culise ce s-a întâmplat.

https://www.facebook.com/annalesko/videos/1175401772521311/

Din fericire, alte incidente nu s-au mai produs, însă spectatorul care a tras cu pistolul cu bile în Anna Lesko nu a fost identificat. Cântăreața nu a depus nici o plângere, prin urmare nici măcar nu se fac cercetări.

Potrivit reprezentanților Poliției și Jandarmeriei, în mod cert nu a fost vorba despre un pistol cu aer comprimat, pentru că acesta ar fi făcut zgomot, iar rana provocată ar fi fost gravă. Mai ales că s-a tras din primele rânduri.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.