VIDEO: Un tanar de 25 de ani a intrat a intrat în maşina de RADAR cu peste 100 km la oră

in Evenimente

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, cu probleme psihice, care nu ar fi trebuit să dețină permis de conducere, a provocat un grav accident rutier după ce a intrat cu mașina, cu peste 100 de km/h, într-o autospecială a Poliției care supraveghea traficul cu un aparat radar (video mai jos).

Accidentul rutier s-ar fi petrecut în urmă cu câteva luni, însă imaginile surprinse chiar de aparatul radar al mașinii de Poliție au fost făcute publice abia acum, scrie România TV.

Șoferul circula în localitatea Flămânzi din județul Botoșani cu o viteză de aproximativ 120 de km/h, iar la un moment dat a intrat în plin într-o autoutilitară care circula în fața sa. Aceasta a fost proiectată în mașina de poliție, după care a ajuns în curtea unor localnici. Un polițist care se afla lângă autospecială a scăpat ca prin minune din accident, după ce s-a ferit în ultima secundă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.