VIDEO: Valahu a fost INVINS de un jandarm buzoian la Sala Sporturilor Ramnicu Sarat

in Sport

“Brat de otel”, intrecerea de skandenberg si powerlifting ce a avut loc la Ramnicu Sarat, a adunat in primele trei zile de inscrieri aproximativ 50 de ramniceni. Concursul in care s-au intalnit cei mai puternici dintre ramniceni a fost transmis in direct de TVSat.

Circa 50 de buzo­ieni cu muşchi şi-au măsurat for­­ţele cu unul dintre ma­eştrii skanderbergului, Ra­du Valahu.

Surpriza a venit de la un buzoian jadarm de care Radu Valahu nu a putut sa treaca. Jandarmul buzoian fara prea multe probleme la rapus pe marele maestru al skanderbergului.
Acest lucru s-a petrecut sâmbătă, în Galleria Mall, la clubul de fitness Prozone. Mulţi dintre par­ticipanţii la concursul de forţă au spus că au venit doar pentru Valahu, care nu a concurat, însă, cu niciunul dintre par­ticipanţi, el fiind “su­pra­veghetorul”.

Radu Valahu nu s-a aflat pentru prima dată printre buzoieni, spor­tivul concurând anul trecut la Râmnicu Sărat.
Ultima vizită la Galleria Mall i-a plăcut în mod deosebit, mai ales că a creat o at­mos­feră destinsă pentru cei aproape 50 de con­cu­renţi ce s-au măsurat în muşchi. În plus, fetele frumoase din Buzău nu l-au lăsat chiar rece pe sportiv, Valahu declarând că s-a simţit bine aici, iar marea sa dorinţă este ca tot mai mulţi tineri să practice skandenbergul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*