Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Viitor incert pentru Dinamo! Tribunalul Bucureşti a pus sechestru pe 92,9% din acţiunile clubului. Suma CONSISTENTĂ pe care trebuie să o plătească Negoiţă

in Sport

Într-o perioadă în care Steaua pare că se dezintegrează, rivala din „Ştefan cel Mare“ se confruntă şi ea cu un viitor incert.

Pornit în toamnă, războiul Ionuţ Negoiţă – Nicolae Badea duce Dinamo spre un „cutremur“ care poate provoca schimbări mari în cadrul clubului.

Totul a pornit după ce Tribunalul Bucureşti a pus sechestru asupra acţiunilor deţinute de Negoiţă la Dinamo în contul unei datorii de 2 milioane de euro pe care actualul patron o are faţă de fostul conducător al roş-albilor.   Chiar dacă Negoiţă a contestat decizia, potrivit prosport.ro, Curtea de Apel a menţinut decizia dată de Tribunalul Bucureşti. Potrivit sursei citate, de acum, există trei variante pentru stingerea procesului:

*Negoiţă să plătească suma de 2 milioane de euro către Nicolae Badea.

*Dacă Negoiţă nu plăteşte, atunci acţiunile sechestrate, 92,9%, pot fi executate, adică scoase la licitaţie. Astfel, Negoiţă poate fi scos din joc, la club urmând să ajungă alt patronat.

*Negoiţă să ajungă la un acord cu Badea şi să-i cedeze nişte acţiuni la Dinamo în contul datoriei de 2 milioane de euro. Astfel, am asista la o revenire a patronului de la „Computerland“ în conducerea roş-albilor.

Sursa: adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sport

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate