Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vin vijeliile! 23 de judeţe se află sub COD GALBEN

in Stiri online

23 de judeţe intră din această după-amiază sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii, până mâine dimineaţă. De luni, vremea se răceşte treptat în toată ţara.

Astfel, vor fi afectate nordul centrul și sudul țării, mai exact județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Suceava, Cluj, Mureș, Harghita, Covasna, Alba, Sibiu, Brașov, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamț, Mehedinți, Dolj, Gorj, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Olt, Giurgiu.

Până mâine, la ora 3:00 dimineaţa, va fi în vigoare o atenţionare meteorologică cod galben, ce vizează ploile abundente şi instabilitate atmosferică accentuată. În Oltenia, Transilvania, local în Muntenia şi nordul Moldovei, precum şi în zona de munte vor fi adverse torenţiale, vijelii şi căderi de grindină, iar cantitaţile de apă vor depăşi izolat 40-50 de litri pe metru pătrat. Până mâine, la 9:00 dimineaţa, va fi în vigoare o informare meteorologică ce vizează instabilitatea atmosferică şi cantităţile de apă însemnate în sudul, centrul şi nordul ţării, precum şi zonele deruloase şi montane. În această noapte, treptat aria polilor se va restrânge spre regiunile nordice.

Foarte important de precizat este faptul că în această după-amiază vremea se menţine călduroasă în sud-estul teritoriului, în timp ce în restul zonelor temperaturile vor fi în scădere, iar de săptămâna ce urmează procesul de răcire a vremii va continua şi va cuprinde practic toate ţară. Vom vorbi de o vreme răcoroasă în regiunile vestice, nordice şi centrale, în timp ce în restul teritoriului valorile de temperatură ce se vor înregistra în orele amiezii se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice perioadei, a declarat meteorologul Oana Catrina, potrivit Radio România Actualităţi

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate