Vindecare a multor afecțiuni realizată printr-o simplă masare a talpilor

in Sanatate

Presupunem că nu vă este străină senzația picioarelor grele. Greutatea și oboseala lor se simt de obicei seara, după o zi lungă în care au fost solicitate. Masajul tălpilor ajută la reducerea stresului, dar acesta nu este unicul motiv pentru care trebuie să-l faceți!

În conformitate cu principiile reflexologiei, pe tălpile picioarelor se află puncte ce sunt responsabile pentru funcționarea corectă a întregului organism. O simplă procedură, cum ar fi masajul tălpilor, vă ajută să uitați de durere în diferite zone ale corpului! Datorită stimulării zonelor specifice are loc promovarea fluxului de sânge la nivelul organelor interne, ceea ce ajută la rezolvarea mai multor probleme de sănătate.

34066_thumb_560

Masajul tălpilor

Terminațiile nervoase de pe tălpi reprezintă o unealtă valoroasă în vindecarea organismului! În medicina Orientul Îndepărtat masajul tălpilor și a degetelor este considerat un panaceu. Dacă veți face această procedură seara, veți simți îmbunătățirea stării și vitalității organismului, în timpul nopții vă veți odihni pe cinste, iar dimineața vă veți simți ca un om nou.

Punctele active pentru masajul tălpilor

  1. Masarea vârfurilor degetelor de la picioare, vă scapă de durerea de cap și stimulează activitatea creierului.
  2. Masarea activă a zonei din jurul degetului mare vă ajută să scăpați de durerea în gât.
  3. Masarea zonei din centrul tălpii vă ajută să luptați cu bolile pulmonare și ameliorează dificultățile de respirație.
  4. Aplicarea presiunii pe zona de sub degetul mare, pernița piciorului, aduce un mare beneficiu asupra întregului sistem cardiovascular și ajută inima să lucreze fără probleme.
  5. Masarea părții interioare a tălpii, sub curbură, ușurează activitatea ficatului și calmează durerea.
  6. Masarea călcâiului calmează durerea de spate.

Nu ezitați să vă răsfățați piciorele cu acest masaj relaxant și util pentru întregul organism!

Sursa – Perfect-ask.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.