Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vine toamna și odată cu ea vine și un VAL DE SCUMPIRI

in Stiri online

Directorii firmelor din România se aşteaptă la o creştere a prețurilor, în următoarele trei luni, mai ales în comerț. Este principala lor temere, arată un sondaj făcut printre manageri de Institutul Național de Statistică.

Cele mai mari creşteri de preţuri sunt aşteptate în comerţ, cu 18%, şi în construcţii cu 8%. E și o veste bună. Directorii firmelor spun însă că în perioada următoare va crește și activitatea în industrie, construcţii, servicii şi comerţ. Managerii prevăd o creştere moderată a numărului de angajaţi doar în comerţ şi o relativă stabilitate în restul sectoarelor.

Sursa: realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate