Violente in tabara refugiatilor. Imaginile surprinse sunt cutremuratoare

in Extern
Loading...

Spiritele s-au incins, marti, intr-o tabara de refugiati supraaglomerata din Lesbos, Grecia, unde mai multi migranti nou-veniti au fost atacati de o multime furioasa de afgani.

61731294

 

Potrivit cifrelor oficiale, aproximativ 5.000 de refugiati au ajuns luni pe deja aglomerata insula Lesbos. Noii sositi asteptau sa fie inregistrati in tabara Moria atunci cand un conflict general a izbucnit. Mai multi afgani s-au inarmat cu bete si au tabarat pe zeci de oameni care tocmai sosisera, relateaza Daily Mail.

In imaginile publicate de Getty apar mai multi barbati care se imbrancesc, in interiorul unei incinte imprejmuite de un gard de sarma.

Nou-sositii in Lesbos se adauga altor circa 6.500 de refugiati si imigranti aflati deja in insula si care asteapta sa fie inregistrati de catre autoritatile locale pentru ca ei sa poata sa-si continue calatoria catre Grecia continentala.

61731296

Autoritatile elene apreciaza drept dificila situatia de la Centrul de inregistrare Moria din Lesbos, deoarece infrastructura disponibila este insuficienta pentru a face fata unui numar atat de mare de refugiati si imigranti.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.