Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Visezi la ideea de a lucra pentru tine? Iata 15 idei de afaceri pe are le poti incepe cu bani putini

in Diverse

Cine nu vrea să fie propriul șef? Ideea de a lucra pentru tine, de a face ceea ce ai visat mereu și de a nu mai fi obligat să accepți toate capriciile altcuiva este ceea ce cu toții ne imaginăm în secret, mai ales în zilele în care ne urâm din toată inima locul de muncă.

Însă, nu trebuie să ne rezumăm la imaginație. Cu ajutorul unui plan bine pus la punct și înarmați cu motivația că dacă muncim din greu vom reuși, această dorință poate deveni foarte ușor realitate. Important este să alegi ideile de afaceri care crezi că ți se potrivesc cel mai bine și să începi să le pui în practică.

Cum începi? Majoritatea antreprenorilor de succes sunt de părere că atunci când cineva decide să intre în lumea business-ului trebuie s-o facă treptat, cu pași mici, dar siguri. Sfatul lor cel mai important este că, la început, ar trebui ca afacerea să se deruleze în paralel cu locul de muncă actual, astfel încât să diminuați cât mai mult riscurile financiar, mai ales cele din plan personal.

Astfel, dacă nu aveți inspirație și nu știți ce afacere să porniți, regăsiți mai jos 15 de idei care v-ar putea ajuta:

 1. Vindeți artă realizată manual
 2. Vindeți bijuterii realizate manual
 3. Deschideți un hotel pentru animale
 4. Vindeți torturi și prăjituri gătite în casă
 5. Oferiți cursuri de bucătar
 6. Deveniți un fotograf de nunți
 7. Scrieți o carte
 8. Pictați portrete
 9. Deschideți un magazin de jucării pentru animale
 10. Deveniți un consultant de întâlniri
 11. Plimbați câinii vecinilor
 12. Oferiți servicii de babysitting
 13. Jucați la bursă
 14. Deveniți un organizator de petreceri
 15. Oferiți servicii de traduceri

Sursa: jurnalistii.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate