Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vladimir Putin : „Jur ca dacă bombardeaza Rusia, într-o jumătate de oră TOTI musulmanii vor muri”

in Extern

Liderul de la Kremlin , Vladimir Putin, a emis un avertisment puternic pentru cei care amenință Rusia și cetățenii săi, în special ISIS și musulmanii radicali.

Pentru a combate amenințarea ,foarte reală de altfel, Putin a infiintat o diviziune militară ce vizează în special grupurile teroriste ocupate în Al-Raqqah, Siria,potrivit msmbc.co.

Teroriștii au declarat orașul Al-Raqqah ca si capitala ISIS cu circa 5.000 de membri care patrulează pe străzi. Cu o astfel de amenințare atât de aproape de granița de sud a Rusiei, președintele Federației Ruse a rezervat 150.000 de soldați gradați, să își unească forțele pentru a combate teroarea jihadistilor.

În urma atacurilor brutale și lipsite de sens din Franța, Putin i-a sugerat lui David Cameron că el este gata să-și unească forțele cu Occidentul pentru a termina teroarea statului islamic.

„Recentele evenimente tragice din Franța arată că ar trebui să ne unim fortele pentru a preveni actele de terorism”, a spus Putin.

„Jur ca dacă bombardeaza Rusia, într-o jumătate de oră TOTI musulmanii vor muri.” Sursa: Frip.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate