Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Volkswagen anunță din nou probleme cu autoturismele. 5900 de mașini chemate de urgență la service

in Evenimente/Extern/Stiri online

Compania germană Volkswagen anunță că aproximativ 6000 de autoturisme Touran echipate cu sisteme de propulsie pe gaz, au probleme la instalația de alimentare.

Sunt vizate autoturismele marca Touran, fabricate în perioada 2006-2009 și înmatriculate în Germania, mașini care prezintă risc de coroziune și care poate genera „un pericol considerabil de rănire”. Toate cele 5900 de sisteme defectuoase vor fi înlocuite de către Volkswagen, însă până atunci reprezentanții companiei recomandă proprietarilor să folosească sistemul alternativ de alimentare pe bază de benzină sau motorină.

Volkswagen nu se află la primul incident de acest gen. În anul 2015 grupul auto s-a aflat în mijlocul unui scandal uriaș, după ce a anunțat că 8 milioane de mașini au instalate în bord softuri pentru inducerea în eroare a testelor de emisii. În urma dezvăluirii de către presa internațională, directorul general al grupului Volkswagen, Martin Winterkorn, a demisionat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate