Volkswagen se pregătește pentru cea mai mare rechemare din istoria companiei

in Stiri online

 Noul CEO Volkswagen, Matthias Müller spune că producătorul auto are un plan de a remedia vehiculele clienților afectate de scandalul emisiilor apărut în Statele Unite. Müller a livrat știrea unui grup de manageri din cadrul companiei la Volkswagen HQ în Wolfsburg, Germania, în urma unui weekend lung petrecut cu echipa care se va ocupa cu scoaterea companiei din acestă criză, planul așteaptînd aprobarea. Valoarea de piață a Volkswagen a scazut cu 25 miliarde $ de la izbucnirea scandalului în urmă cu mai puțin de două săptămâni, fostul director executiv Martin Winterkorn demisionând.

 Este încă neclar cât de multe dintre cele 11 de milioane de vehicule cu motor diesel afectate vor fi chemate pentru retehnologizare, dar fiecarui vehicul care este rechemat i se vor face modificări de software pentru a scăpa de așa-numitele “dispozitive de invalidare” folosite pentru a păcăli autoritățile americane. Unele modificări de mecanice vor fi necesare pentru unele mașini conțin motoare care au nevoie de schimbarea pompei de injecție pentru combustibil. Aceste reparații se vor aplica numai vehiculelor VW testate și vândute în Uniunea Europeană, cele aproximativ 488,000 mașini afectate în SUA trebuie să treacă teste de emisii mai stricte.
golf-tdi
 Există acum un site web, care ține la curent proprietarii mașinilor, care includ vehicule Audi și modele populare precum VW Jetta și Passat. Compania a spus de-a lungul calvarului, mașinile sunt sigure pentru a le conduce vehicule, și se paredirectorii sunt încrezători că mașinile sale pot fi remediate pentru a trece testele de emisii mandatate de EPA.

Cu toate acestea, Volkswagen rămâne sub investigașie atât de EPA cât și de Departamentul de Justiție SUA și ar putea avea amenzi de până la 18 miliarde $ pentru încălcarea Clean Air Act. Volkswagen are de acum puse deoparte 7,3 miliarde $ pentru acoperirea cheltuielilor aferente scandalului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.