Vrea să îşi dezgroape mama. “Vorbim despre o posibilă crimă!”

in ShowBiz

Oana Zavoranu are banuieli ca Marioara nu a murit din cauze naturale, asa ca are de gand sa ceara deshumarea, pentru ca legistii sa ii faca autopsie, informează cancan.ro.

Oana-Zăvoranu-vrea-să-îşi-dezgroape-mama.-Vorbim-despre-o-posibilă-crimă

“Marioara a cerut externarea impotriva deciziei doctorilor pentru ca simtea ca sunt probleme la firma. El urma sa ia totul, a vizitat-o cu doua saptamani inainte sa moara la spital pentru ca avea nevoie de o semnatura. Nu mi s-a cerut aprobare daca doresc sa i se faca autopsie. Aici vorbim despre o posibila crima”, a declarat bruneta la o emsiune tv, fara sa spuna cine este persoana la care face referire.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.