Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vrea să trăiască pentru băieţelul ei de 3 ani! „Ştie că mami e bolnavă şi refuză să accepte. Spune că mami meu nu e bolnavă”

in Spiritualitate

Campanie, pe internet, pentru strângerea banilor necesari unei operaţii urgente. Un cont de Facebook a fost creat special pentru a relata povestea sfâşietoare a unei mămici din Buzău, diagnosticată cu cancer,  care se agaţă de orice şansă la viaţă, nu atât pentru ea, cât pentru a-şi putea creşte copilul. Rudele şi prietenii bolnavei, o tânără de 27 de ani, au strâns o parte din bani, dar mai au nevoie de 3.000 de euro.

646x404

La vârsta la care ar fi trebuit să îşi crească fiul de 2 ani şi 8 luni, Daniela Vlădoiu este nevoită să lupte cu disperare pentru viaţa ei.    Diagnosticată cu cancer de col uterin în urmă cu opt luni, tânăra a ajuns acum să fie trimisă acasă de medicii români, fără să îi mai fie dată vreo şansă. Rudele au aflat însă că salvarea ar putea veni din Turcia, unde femeia poate fi operată şi ajutată să supravieţuiască! Pentru aceasta însă, Daniela are nevoie de cel puţin 5.000 de euro. Trebuie să ajungă urgent la operaţie şi numai dorinţa extraordinară de a-şi vedea copilul fericit o menţine în viaţă. Pentru ajutarea tinerei a fost creată şi o pagină de Facebook intitulată „O nouă şansă la viaţă pentru Daniela”.   Drama Danielei Vlădoiu a început în urmă cu aproape un an, în momentul în care a fost diagnosticată la Buzău cu cancer de col uterin. A fost atunci trimisă la Bucureşti, la spitalul Colţea, unde a şi fost operată. Au urmat apoi numeroase şedinţe de chimioterapie, menite să elimine celulele canceroase. După numai patru luni, boala a recidivat şi i-a afectat puternic rinichii.

Familia a decis atunci să meargă cu Daniela la spitalul Fundeni pentru a căuta o soluţie salvatoare. Aici i-a fost instalată o sondă într-unul dintre rinichi pentru a drena urina. Tot aici s-a descoperit faptul că peretele vaginal a fost perforat de tumorile din abdomen şi astfel s-a ajuns la complicaţii îngrozitoare.   Şi ca şi cum nu era deajuns, medicii au descoperit că pe o artera ce duce la plămâni există un cheag de sânge din cauza căruia organismul fetei nu ar suporta încă o operaţie. „Am ajuns la Bucureşti, am vorbit cu domnul doctor. Când am făcut CT la abdomen, pelvis şi torace, în afară că ştiam că am tumora la vezică şi la rect, am aflat că am tromboză la axila dreaptă apoi, mai grav, că ar fi cheguri de sânge pe arterele de la plămâni. Mi-au spus domnii doctori că acelea vor pleca şi voi muri pe masa de operaţie”, a declarat Daniela Vlădoiu.   Acum, tânăra bolnavă este acasă, la Buzau, în grija mamei sale. Daniela Vlădoiu luptă să trăiască şi să se însănătoşească pentru fiul ei, Eduard Gabriel, în vârstă de 2 ani 8 luni. Îşi doreşte să se vindece pentru a-şi vedea fiul crescând şi pentru a-i putea întoarce mamei sale toată grija pe care aceasta i-o oferă acum. ”Pentru copilaşul meu vreau să trăiesc. Ştie că mami e bolnavă şi refuză să accepte. Spune că mami meu nu e bolnavă. Îmi pare rău, fiindcă nu mai e aceeaşi legătură înte noi, pentru că vede că nu mă mai pot juca cu el”, a spus Daniela.

Rudele şi prietenii Danielei au căutat pe internet spitale din străinatate unde buzoianca ar putea fi operată şi astfel au descoperit că în Turcia, la Anadolu, există o clinică ce i-ar putea oferi tinerei ajutorul necesar. Răspunsul primit de aici le-a dat speranţe tuturor. Familia are nevoie acum de suma de 5.000 de euro pentru a pleca la analize şi pentru începerea unui tratament. Tot rudele Danielei au creat pentru aceasta o pagină de Facebook unde au scris povestea tristă a fetei. Astfel, ei speră că vor reuşi să strângă suma necesară deplasării în Turcia la clinica de specialitate.    Cei care vor să o ajute pe Daniela Vlădoiu să treacă peste cumpăna vieţii sale, pot depune bani în urmatoarele conturi:

RON: RO68BTRLRONCRT0275831901 – pentru depunderi in lei EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901 – pentru depuneri in euro   Pe numele Vladoiu Daniela. Familia poate fi contactată la numarul de telefon: 0762.757.519

Citeste mai mult: adev.ro/nm6bm4

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate