Vrei sa dispari de pe FACEBOOK? Sa stergi definitiv un cont? Iata cum o poti face sigur si simplu

in Informatica

Eşti urmărit de cineva sau pur şi simplu vrei să scapi definitiv de un cont vechi? Iată cum o poţi face sigur şi simplu

Cum dispari definitiv de pe Facebook? – primul pas

Pentru a vă şterge contul de Facebook, întâi trebuie să-l puteţi accesa la adresa www.facebook.com. Dacă întâmpinaţi dificultăţi la autentificare, folosiţi una din metodele puse la dispoziţie pentru a vă schimba parola, înainte să treceţi la pasul următor. Nu puteţi şterge un cont decât după autentificare.

Cum dispari definitiv de pe Facebook? – şterge întregul istoric al activităţilor

În funcţie de cât de tare v-aţi supărat pe Facebook, ştergerea contului s-ar putea să nu fie suficientă. E posibil să vă ambiţionaţi şi să ştergeţi orice urmă a faptului că aţi avut vreodată profil pe reţeaua socială. Cu un pic de răbdare, puteţi anula fiecare like pe care l-aţi dat vreodată, puteţi şterge fiecare comentariu său fiecare postare. În cazul în care aveţi cont de 6-7 ani, această operaţiune va dura câteva ore sau câteva zile.

Faceţi click în colţul din dreapta sus şi accesaţi secţiunea Activity log. În partea stângă a noii pagini asiguraţi-vă că este bifat ,,All”. Instant va apărea o listă foarte stufoasă cu fiecare like pe care l-aţi dat, fiecare comentariu sau postare. Din păcate, activităţile voastre pe Facebook vor trebui şterse individual printr-un click în partea dreaptă a fiecărui element din listă.

Astfel, puteţi opta pentru Unlike la un link sau o imagine şi puteţi face click pe Delete în dreptul unui clip de pe YouTube partajat în urmă cu câteva săptămâni.

img

Articolul continua AICI!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*