Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Zi decisivă pentru Gigi Becali! Finanţatorul echipei Steaua trebuie să plătească peste 320.000 de euro contribuţii către stat!

in Stiri online

Zi decisivă pentru Gigi Becali, care aşteaptă cu sufletul la gură veşti de la Tribunalul Bucreşti. Judecătorii urmează să decidă dacă finanţatorul echipei Steaua trebuie să plătească peste 320.000 de euro contribuţii către stat!

Gigi Becali se judecă cu casa de Asigurări de Sănătate Ilfov, care i-a impus plata asigurărilor de sănătate, chiar dacă Becali nu ese practic, salariat. Este vorba de contribuţia procentuală de 5,5 -6% obligatorie care trebuie achitată de persoanele fizice la orice venit obţinut, iar în cazul lui Becali, acesta provine din tranzacţii cu terenuri, mai exact restanţe la contribuţia pentru fondul CAS aferent perioadei 2009-2012. Pana acum au fost emise 4 decizii de impunere, pe care Becali le-a contestat şi a chemat în judecată Casa de Asigurari de Sanatate Ilfov.

Becali a mai trecut prin experienţe asemănătoare, acum cinci ani, când s-a trezit ca Fiscul ii cere sa achite retroactiv TVA-ul pentru tranzactiile imobiliare: cu penalitati si majorari cam trei milioane si jumatate de euro. „Eu am avut nişte teren din patrimoniul personal si am vândut. Asa scrie in lege că nu plateşti TVA. Şi atunci au zis da, se suspenda, dar eu nu am incredere. Poate sa vina din nou asa ca sa spuna judecatorul: ba n-ai de ce sa mergi la Becali si cu asta basta”, spunea Gigi Becali.

Sursa: cancan.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate