Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ZIUA „Z” pentru Ionuţ Gologan. Se întâmplă AZI!

in ShowBiz

Zi DECISIVĂ pentru Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. Ce şanse mai are să scape de pedeapsă

12645084_713245912111404_6152067995759307046_n
Ziua de marţi, 26 ianuarie, este una care poate fi decisivă pentru Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, pentru trafic de droguri. Judecătorii vor lua în discuţie recursul acestuia la sentinţa prin care i-a fost acordată pedeapsa capitală.

Ionuţ Gologan se va prezenta pe 26 ianuarie în faţa completului de judecată care va analiza recursul său la condamnarea la moarte primită pentru trafic de droguri în Malaezia. Decizia ar putea să pecetluiască definitiv soarta tânărului Ionuţ Gologan, aflat de peste doi ani în „celula morţii”, departe de ţară.

Mai multe instituţii importante ale statului au promis, de-a lungul vremii, că-l vor ajuta pe Ionuţ Gologan să scape de condamarea la moarte şi, dacă va fi posibil, să-şi execute pedeapsa în ţară, dar nimic nu s-a concretizat.

Unul dintre cei care au încercat să-l ajute pe tânărul condamnat la moarte şi pe ceilalţi trei români arestaţi tot în Malaezia a fost avocatul Artin Sarchizian, preşedintele Societăţii Române pentru Drepturile Omului.

Acesta a explicat că, oricare ar fi soluţia în cazul recursului, Ionuţ Gologan are mari şanse să scape de execuţia capitală. „Sunt şanse mari ca Ionuţ Gologan să scape de condamnarea la moarte. Rezultă foarte clar din statisticile studiate de noi, că, în ultimii ani, numărul execuţiilor capitale în Malaysia sunt într-o scădere vertiginoasă, cu toate că sentinţele de condamnare la moarte s-au menţinut ca număr. Practic, din statisticile oficiale şi din diverse declaraţii, în Malaezia au avut loc cam două execuţii în ultimii patru ani. Şi, dacă nu mă înşel, aceste două execuţii au fost pentru fapte de crimă, deci nu a fost niciun executat, în ultimii patru sau cinci ani, pentru traficul de droguri”, spune avocatul Sarchizian potrivit ziarulring.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate