Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Zodiac Evreiesc

in Diverse

a_13293

LUNA IANUARIE

Femei
Sunt vesele, amiabile, simpatice, constante în prieteniile lor si sincere. Sunt dotate cu un caracter bun, sunt calme, au energie si ordine în idei.
Iubesc distractiile si plãcerile, dar stiu totusi sã se pãstrze serioase.

Bãrbati
Sunt vioi, sprinteni, amiabili si afectuosi. Au inteligenta solidã, judecata bunã, cultivã stiinta, se ocupã de politicã dar au caracter dezinteresat. Stiu sã-si pãstreze sângele rece, sã fie calmi în acte si în cuvinte. Sunt prieteni devotati. Iubesc gloria.

LUNA FEBRUARIE

Femei
Sunt de o frumusete remarcabilã. Judecata lor este bunã. Au o inteligentã excelentã atâta timp cât nu se lasã coplesite de sentimentul emotiei. Credincioase si constante în prietenie si dragoste, sunt sotii model.

Bãrbati
Au caracter schimbator si sunt impresionabili. Iubesc misterul, sunt spirituali, entuziasti, îndrãzneti, jucãtori nu în dorinta de câstig ci în setea de necunoscut si neprevãzut. Ambitiosi, pasionali, dar nehotãrâti în dorinte. Încrezãtori si naivi, capabili de sentimente delicate, serviabili si simpatici. Sãraci în tinerete si cheltuitori când au bani.

LUNA MARTIE

Femei
Au figura largã, inteligentã; serioase, caracter energic, judecata bunã, stiu sã comande, sã-si conducã treburile de o manierã practicã, dar sunt adesea violente.
Cu toate aceste trãsãturi, care influenteazã linistea cãminului, au inima bunã si sunt sotii credincioase si devotate.

Bãrbati
Sunt brusti, violenti, uneori brutali, independenti, nu destul de sociabili, mai ales cãtre apusul vietii. Inteligenti, sistematici în felul de a gândi, au sentimente prea idealiste. Privesc partea solidã si pozitivã a lucrurilor. Laboriosi si metodici, stiu sã comande si reusesc în afaceri.

LUNA APRILIE

Femei
Sunt drãgute, cu obrazul oval si prelungit, pielea matã, forme rotunde, temperament usor limfatic. Sunt cochete, curioase, iubesc traiul luxos, plãcerile, omagiile si micile atentii. Capricioase, foarte susceptibile, dar deloc dezapreciabile.

Bãrbati
Au caracter nervos, viu, irascibil si mult amor propriu; dotati cu temperament pasionant, iubesc plãcerile; sunt dornici de libertate. Sunt buni la vorbã dar nu se socot angajati în promisiunile pe care le fac. Foarte studiosi, iubesc stiintele si filosofia. Sunt oameni de actiune si de progres, cautã întotdeauna sã fie în frunte, sã conducã.
Vointa activã, intreprizãtori, nu posedã ratiune, reci si precauti, impulsivi, au hotãrâri bune si actioneazã dupã initiativa lor.

LUNA MAI

Femei
Sunt frumoase, bine fãcute, iubitoare, blânde si sensibile, fãrã pretentii, simpatice. Au inima bunã, sunt gratioase în maniere. Abile în viata practicã, energie slabã, neglijabile la menaj.

Bãrbati
Au caracter viu, impresionabili si versati, afectuosi, sentimentali, delicati, manierati, îsi fac multi prieteni si le rãmân credinciosi. Serviabili, inteligenti si inventivi, asimilând cu usurintã. Spirituali, iubesc literatura si tot ce e rafinat, stiu sã-si conducã trãirile cu o abilitate care nu exclude o oarecare dozã de siretenie.

LUNA IUNIE

Femei
Sunt simpatice, cu tenul mat, pielea moale, formele rotunjite si figuara ovalã, nasul scurt si gura micã. Extrem de sensibile, capricioase, susceptibile si uneori foarte dificile. Foarte iubitoare, cochete, cu maniere gratioase care fac sã placã mult, ele sunt lacome si mincinoase. Aerul lor discret nu le impiedicã sã vadã partea pozitivã a vietii. Active, laborioase, capabile de acte energice.

Bãrbati
Sunt inteligenti, predispusi spre lucruri frumoase, maturi, pasionali si sensibili. Privesc prea mult la partea emotionalã a vietii si sunt în permanentã în cãutare de senzatii noi. Iubesc confortul, plãcerile si într-un contrast frecvent au instinctul economiei, uneori fiind chiar avari. Sunt senzuali, certãreti, ascultã mai mult de fantezia de cât de ratiunea lor. Atasati de caminul lor si de familie din capriciu. Când reusesc sã-si stãpâneascã indolenta naturalã, sunt tenaci, perseverenti, rãbdãtori. Cu toate acestea rar reusesc sã se îmbogãteascã.

LUNA IULIE

Femei
Sunt frumoase iubitoare si iubite, dar inima lor se pierde adesea; curajoase, îndraznete, cu caracter viu si rãbdãtor. Inima bunã si miloasã, sunt sincere si au idei nobile.

Bãrbati
Sunt mândrii, orgoliosi, curajosi. Mare noblete de sentimente, sinceri si loiali, inima mare si generoasã. Inteligentã ponderatã, pozitivi, energici si întreprinzãtori. Reusesc în viatã.

LUNA AUGUST

Femei
Au ochi blânzi si luminosi, trãsãturi regulate. Sunt timide, blânde, binevoitoare, devotate. Se mãritã tinere, au copii frumosi, sunt mame exceptionale. Iubesc calmul si linistea. Nu foarte inteligente. Cad usor în melancolie si nu gãsesc fericirea pe care pe care o meritã calitãtile si sentimentele lor frumoase.

Bãrbati
Au trupul bine facut si fizionamia deschisã. Iubesc tot ce e frumos si strãlucitor. Sunt veseli, spirituali si istorici. Temperament afectuos si pasionant. Au succes la sexul slab si sunt fãcuti pentru viata de camin. Desi discreti si timizi, caracterul lor este susceptibil si irascibil, se lasã usor amãgiti. Muncitori, nu au curaj si initiativã, dar reusesc în viatã.

LUNA SEPTEMBRIE

Femei
Sunt vesele, timide si amabile, sentimentale si afectuase. Vocea lor e blandã, manierele gratioase, le place sã fie complimentate, cautã sã placã si au multi admiratori. Caracterul susceptibil, dar nu stiu sã pãstreze ranchiuna. Sunt bune femei de interior cu singurul pãcat cã sunt cam cheltuitoare.

Bãrbati
Sunt amabili, simpatici, au maniere distinse, dar nu prea îsi tin promisiunile. Adorã complimentele, mare amor propriu, înainte de a se hotãrî obisnuiesc sã cântãreascã pro si contra. Prudenti, ezitanti, foarte dezvoltati spiritual, critici. Putin creduli si putin sceptici. Judecata echilibratã. Sunt rãbdãtori, au simtul practic si gustul ordinii.

LUNA OCTOMBRIE

Femei
Au o inteligentã în continuã miscare, astfel cã mint cu extremã usurintã. Exaltarea lor frecventã le duce adesea la misticism. În general le place foarte mult cochetãria si sunt foarte atrãgãtoare. Au mâini abile dar foarte putin muncitoare. Iubesc banii si ar face orice sã-i obtinã. Cu vârsta devin melancolice si rele. Capabile de muncã intelectualã.

Bãrbati
Sunt inteligenti, plac prin manierele lor amiabile. Îndrãzneti si prudenti în acelasi timp, stiu sã-si ascundã gândurile. Foarte independenti de idei si moralitate. Nu au scrupule când vor sã-si respecte angajamentele. Singuratatea si viata îi fac taciturni si mohorâti.

LUNA NOIEMBRIE

Femei
Au spiritul liber si nelinistit, cutezãtoare si curajoase, usor sceptice. Cu toate acestea sunt timide, impresionabile. Aprinse, independente si oricând gata de revoltã, au un caracter dificil. Ele sunt femeile datoriei, ascultãtoare când sunt întelese. Iubesc munca si sunt active.

Bãrbati
Au temperament riguros, sunt activi si entuziasti. Iubesc sportul si exercitiile fizice. La cei mai avansati nevoia de miscare se transformã în activitate stiintificã sau exploatare de orice fel. Sociabili, constanti în prietenie, mult amor propriu, tendintã de independentã. Tenaci, muncitori, în acelasi timp întreprinzãtori si prudenti.

LUNA DECEMBRIE

Femei
Frumoase, bine fãcute, au în general viata lungã. Cochete, usuratice, capricioase, sensibile, senzuale. Timide în tinerete, ele devin mai târziu orgolioase, îndrãznete, intrigante, stiind sã se conducã cu multã dibãcie. În cãsnicie generoase, dar se silesc sã nu se trãdeze.

Bãrbati
Pozitivi, ambitiosi, gata de orice pentru a parveni. Se servesc uneori de proiecte nedelicate, nu sunt capabili de conceptii înalte, umflati de importanta ce si-o atribuie. Gravitatea lor e superficialã cãci nu neglijeazã nimic pentru a-si satisface pasiunile. Sunt irascibili, stiu sã se adapteze prin prudentã, siretenie, suplete. Au tact, sunt studiosi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate