Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Zodiile care își găsesc MAREA DRAGOSTE în această perioadă! Te numeri printre ele?

in Diverse

În viaţa celor trei zodii de mai jos se anunță o mare avalanșă de iubire! Iată care sunt nativii care îşi întâlnesc jumătatea în perioada următoare.

1. RAC: Drumul dumneavoastră o să se lumineze şi nu o să mai aveţi aşa de multe obstacole când sufletul pereche o să fie lângă dumneavoastră pentru a vă ridica de fiecare dată când o să vă împiedicaţi. Sunteţi o fire mai calmă şi mai sensibilă, dar mai aveţi momente când iese stropul de nebunie la iveală. în unele cazuri sunteţi fericit când iese, dar mai iese şi în momente nepotrivite.

2. TAUR: Dragostea v-a înghițit în farmecul ei și nu mai aveți cale de scăpare. Sunteți o persoană loială, fidelă și grijulie pe lângă sufletul pereche, dar când nu mai este prin preajmă vă transformați într-o persoană dură, cu sânge rece.

3. CAPRICORN: Nativii acestei zodii nu au întâlnit dragostea, dar în viitorul apropiat Planeta dragostei, Saturn, o să fie de partea dumneavoastră și o să vă ajute să vă găsiți sufletul pereche.

Sursa: a1.ro

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate