Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Zodiile care se îndrăgostesc IREMEDIABIL luna aceasta

in Stiri online

Berbec

Luna această începe cu două aspecte foarte puternice pe 1 şi 3 octombrie, ceea ce anunţă o nouă relaţie care e pe punctul de a începe. Cunoşti pe cineva de care te simţi foarte atras. Dacă eşti deja într-o relaţie, legăturile dintre tine şi partener sunt din ce în ce mai puternice.

Taur

Eşti îndrăgostit, iar acest lucru îi miră pe cei din grupul tău de prieteni. Încearcă să nu te mai agăţi de o relaţie din trecut, ci să te axezi pe prezent şi, implicit, pe viitor, căci nu vrei să pierzi ceea ce tocmai ai obţinut.

Gemeni

Deşi preferi să vorbeşti mai tot timpul, luna aceasta te axezi pe ascultat şi pe încercarea de a cunoaşte mai bine persoana de lângă tine. Te afli în relaţia la care ai visat mereu, iar acest lucru te face să radiezi.

Rac

Îţi place să crezi că reuşeşti să creezi un spaţiu plin de afecţiune pentru persoana iubită, însă încearcă să nu aluneci în cealaltă extremă şi să o sufoci. Lucrurile încep să meargă mai bine în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, pe la mijlocul lunii.

Leu

Pentru tine, a avea romantismul în viaţă nu este ceva opţional, însă încearcă să nu tânjeşti atât de mult după atenţie. Persoana iubită nu poate oscila neîntrerupt în jurul tău. Discutaţi mai mult, pentru a avea mai multă încredere.

Fecioară

Te simţi descătuşat de tot ce are legătură cu trecutul şi te simţi pregătit să cunoşti noi persoane. Nu te descuraja, dacă nu găseşti din prima iubirea pe care o cauţi. Spre sfârşitul săptămânii, o prietenie se va transforma într-o relaţie.

Balanţă

Eşti îndrăgostit de ideea de a fi într-o relaţie şi de aceea omiţi să cunoşti persoana de lângă tine cu adevărat. Încearcă să te îndepărtezi puţin de fantezie şi să cobori cu picioarele pe pământ. Ascultă mai mult ce are de zis persoana de lângă tine.

Scorpion

Eşti puţin cam paranoic pentru a păşi cu optimism într-o relaţie nouă. Cunoşti o persoană care ţi se pare interesantă, dar nu te poţi arunca într-o relaţie. Acordă-ţi puţin timp singur şi gândeşte-te la ce vrei cu adevărat.

Continuarea articolului pe jurnalul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate