Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Zodiile care VOR ÎNȘELA ÎN 2016

in Diverse

Dacă ești într-o relație serioasă, zodia în care s-a născut partenerul tău va avea o influență foarte mare asupra viitorului vostru. Vezi care sunt zodiile care vor înșela în noul an.

Taur

Este o persoană cu principii morale solide și dornică de stabilitate în cuplu, însă anul acesta s-ar putea să simtă nevoia unor întâmplări palpitante. Nu este vorba că nu își mai iubește partenerul, dar vrea să trăiască ceva nou. Dacă este de mulți ani într-o relație, va dori să aibă parte de fluturașii și nebunia de la început. Sunt foarte posibile aventurile la locul de muncă sau poate ajunge chiar să vadă cu alți ochi o persoană din cercul de prieteni. Indiferent de situația în care se va afla, este indicat să se gândească bine dacă își dorește cu adevărat să riște ce are pentru o aventură. Oricât de puternică ar fi pasiunea pe care o simte pentru noul partener, îi va fi foarte greu să se rupă de omul pe care a sperat să îl iubească o viață.

Fecioară

Nativul acestei zodii este un perfecționist, iar dacă are o relație stabilă, va începe să vadă defectele și lucrurile enervante la jumătatea sa. O astfel de atitudine îl va face să creadă că iarba este mai verde în curtea vecinului. Nu va rezista declarațiilor pe care i le vor face admiratoarele și va spera că, astfel, va primi ce nu îi oferă jumătatea sa. Este atât de sigur că merită tot ce e mai bun în lume, încât nu va avea nicio remușcare când fericirea lui va fi împlinită în altă parte. Când este îndrăgostit, este neatent, așa că sunt mari șanse ca partenera sa să afle de aventurile sale.

Scorpion

Nu este o persoană tocmai fidelă, iar anul acesta nu se va schimba asta. Nativul acestei zodii rămâne deschis la aventuri și nu îl interesează că cineva îl așteaptă acasă. Este o persoană care vrea să fie constant provocată, iar jumătatea sa nu prea are cum să îl mulțumească, așa că își îndreaptă atenția și în altă parte.

Capricorn

Este un an în care va căuta și altceva în afară de muncă. Sunt mari șanse să fie, deja, împlinit profesional, așa că va dori mai mult de la viață. Dacă este într-o relație stabilă, cel mai probabil își neglijează jumătatea, iar asta a dus la o răceală în cuplu. În aceste condiții, nu este de mirare că nativul acestei zodii va cădea în mrejele unei alte persoane. S-ar putea să aibă așteptări prea mari de la aventura în care se va implica și să ajungă să fie dezamăgit.

Pești

Cei născuți în această zodie sunt idealiști și mereu în căutarea fericirii, iar anul 2016 va fi foarte intens pe plan sentimental. Sunt mari șanse să se îndrăgostească de o persoană pe care o credea un simplu prieten sau chiar de cineva într-o poziție de conducere. Pentru că este impulsiv și se lasă dus de val, relația actuală nu va constitui un impediment în noua sa iubire. Este indicat să încerce, totuși, să nu permită lucrurilor să se complice, pentru că s-ar putea să nu mai știe cum să rezolve situația.

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate