stock-footage-k-timelapse-video-footage-of-machu-picchu-in-peru

Drumul spre Machu Picchu scene extraordinare de viață în inima Peru

in Video de

Propun câteva minute să ne deplasam pe drumurile din Machu Picchu , un adevărat sanctuar istoric considerat unul dintre cele mai frumoase minuni ale lumii . Aceste imagini frumoase filmate în 4K vă duc în inima orașului, dar și în pădurea Amazon sau Panama.

Viața răcoritoare scene, peisaje uluitoare, fii atent, acest videoclip s-ar putea să vă faca sa doriți sa vizitati aceste locuri.
-road pentru a-Machu Picchu-Peru--4Kimagini de stoc - k-timelapse-video-imagini-a-Machu Picchu-in-peru--road pentru a-Machu Picchu-Peru-Machu Picchu-31-600x255-

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Video

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web