S-a uitat în spatele oglinzii dintr-o cameră de hotel! Surpriza care a marcat-o pe viaţă.

in Articole

O femeie s-a cazat la un hotel care i se părea destul de obişnuit. Fiind curioasă din fire, când se cazează într-un loc nou, femeia cercetează fiecare colţ al camerei, pentru a nu avea parte de surprize. 

ce-a-gasit-un-chirias-feat_f_improf_770x376

Deşi nu era chiar atât de obsedată de control încât să verifice şi după tablouri sau oglinzi, parcă a avut o presimţire şi în timp ce stătea în pat în camera hotelului de care vorbeam mai sus, i-a atras atenţia o oglindă aşezată chiar în dreptul patului, care arăta destul de bine, dar care i se părea dubioasă dintr-un motiv anume.

De aceea, s-a hotărât să verifice şi oglinda, deşi nu se aştepta să descopere mare lucru… Totuşi, când a dat oglinda la o parte, a avut o surpriză care a marcat-o pe viaţă.

ce-a-gasit-un-chirias0_f_improf_770x374

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.