Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un psiholog a reușit prin hipnoză să adune probe conform cărora viața de dincolo există. Nu te-ai fi gândit niciodată! Lucruri care ți se întâmplă după ce mori!

in Articole

Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! 7 lucruri care ți se întâmplă după ce mori!

Reprezintă una dintre enigmele noastre, pe care încă nu o putem dezlega, de vreme ce nicio persoană nu s-a întors din viața de dincolo…

Un medic psiholog, Michael Newton, a reușit însă prin hipnoză să adune numeroase probe conform cărora viața de dincolo există. Cei intervievați au fost supuși mai multor întrebări, despre ceea ce sufletele lor au făcut într-o altă viață. Astfel, medicul a descoperit 7 lucruri care se petrec după moarte:

Paradis-3

1. Îți vezi viața derulându-se înaintea ochilor tăi, înainte ca sufletul să îți părăsească trupul.

2. Îți poți vedea corpul din afară, iar acest gând nu te sperie sau îngrozește, părându-ți-se un lucru obișnuit.

3. Vezi lumina. Aceasta pare să te tragă către o zonă de pace și iubire.

4. Îi revezi pe cei care au decedat, care te primesc cu brațele deschise înapoi în lumea spiritelor.

5. Îngerul păzitor își face apariția și te ajută să te integrezi, înainte de a începe să discute despre viața ta, pe care a observat-o încă de la început.

6. Îți revezi viața și discuți despre lucrurile pe care nu le-ai făcut bine. La final faci o promisiunea de întoarcere pentru a îndrepta lucrurile și a-ți educa sufletul.

7. Nu îți vei dori să pleci din această lume a liniștii. Cu toate acestea te vei reîncarna, fie pentru a-ți învăța lecția, ori pentru a evolua, ca suflet.

Sursa: euforia.tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate