Despicati coada trandafirului in patru bucati. E INCREDIBIL ce a facut apoi cu floarea

in Articole

A luat un trandafir alb si i-a taiat coada in patru. E INCREDIBIL ce a facut apoi cu floarea. Trucul e SUPERB!

Pentru acest truc aveti nevoie un trandafir, un cutit, patru feluri de colorant alimentar si patru pahare cu apa.

How-To-Make-Whimsical-Tie-Dye-Rainbow-Roses

Despicati coada trandafirului in patru bucati, pe o lungime de 5-6 centimetri. Apoi, luati cele patru pahare cu apa si adaugati in fiecare cateva picaturi de colorant alimentar. Nu amestecati culorile, in fiecare pahar trebuie sa fie o singura culoare.

670px-Make-a-Rainbow-Rose-Step-5Bullet1

Introduceti cele patru bucati ale cozii trandafirului intr-unul dintre pahare si lasati floarea acolo o zi sau doua. La final, trandafirul se va colora in toate culorile curcubeului, deoarece apa colorata va fi absorbita de tulpina si transmisa catre petale.

Urmariti in videoclipul urmator un exemplu de trandafir-curcubeu:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.